Alleen een professional levert het mooiste tegelwerk

Even een andere look in de badkamer, keuken of toilet en dan graag met tegels. Dat is niet zomaar iets, maar een vrij beslissende keuze. Je schildert het niet zo snel over en een behangetje erover heen plakken, is eveneens geen optie.

Tegelwerk vereist vakmanschap, precisie, kennis en inzicht.

U heeft dat wellicht in huis, maar dan nog, is tegelwerk echt een vak op zichzelf… een die alleen perfect wordt uitgevoerd door ervaren tegelzetters. Dat is geen fabeltje, maar een tegelharde feit.

Bij een wand of vloer tegelen komt veel meer kijken dan alleen het plaatsen van de tegels. Het leggen, zetten en verwijderen van tegels is een behoorlijk tijdrovende en intensieve klus. Een professional heeft de know how van diverse soorten tegels, van het lijmen en van het voegen op verschillende soorten achtergronden. Tegelzetten is een vak apart!

Of het nu om natuursteen, keramisch of mozaïek gaat, onze tegelzetters voert dit soort klussen tot in den perfectie uit. Ook het tegelen in motieven zoals halfsteensverband, volsteenverband of diagonaalverband, bent u bij ons aan het juiste adres. In sommige gevallen kan er over de oude tegels heen worden betegeld. Een tegelzetter kan beoordelen wanneer dat kan.

Wanneer het tegelwerk strak wordt uitgevoerd, kunt u er jarenlang van genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.