Begin 2017 met een wensenlijst

Met rasse schreden naderen we het einde van 2016. Wellicht is het verstandig om eens na te denken en te bespreken of alles in uw woning nog steeds bevalt. Is het stucwerk nog in orde, wilt u mogelijk een andere kleur in de woonkamer of misschien zelfs wel het een en ander laten verbouwen?

Tijdens de feestdagen zijn er voldoende momenten van rust waarop we samen zijn met het gezin en leuke, maar ook serieuze zaken kunnen bespreken. Misschien worden de kinderen ouder en willen ze een andere kamer. Of een gezinslid gaat elders wonen en wilt u de badkamer groter maken door er een slaapkamer bij te betrekken. Er is veel mogelijk tegenwoordig.

Zoals u weet zijn wij gespecialiseerd in diverse diensten zoals stukadoren, schilderen, betegelen, lijsten en ornamenten, maar ook in verbouwingen.

Neem de tijd en maak een wensenlijst. Waarover bent u niet tevreden in de woning? Wat kan anders en wat zijn de mogelijkheden? Daarna kunnen er nieuwe doelen worden gesteld en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Fijne feestdagen!