Muren weer fris na sauswerk

Sauswerk, is eigenlijk het opnieuw witten (sausen) van bestaande of nieuw gestukadoorde muren en plafonds. En dat gebeurt, heel traditioneel met een kwast en/of roller. Het komt voor dat mensen denken: oh dat sauzen doe ik wel even en dat het dan in praktijk toch tegen blijkt te vallen.

Sauswerk wordt daarbij sowieso het mooist wanneer het wordt uitgevoerd door een professional. Afhankelijk van hoe een woning wordt gebruikt (roken, openhaard, koken, kaarsen) wordt er gemiddeld tussen de 8 en 12 jaar opnieuw gesausd.

Standaard wordt er een matte latexverf gebruikt. Deze kan overigens in elk gewenste kleur worden aangebracht. Maar men kan ook voor een glimmende of een extra matte variant kiezen. Of u kunt kiezen voor wanden in bijvoorbeeld verschillende kleuren. Er is ontzettend veel mogelijk anno 2019.

Wat het uiteindelijk gaat kosten, hangt af van de ondergrond. Wanneer een ondergoed goed is, is er minder verf nodig dan wanneer een ondergrond erg aangetast is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.