Waardevermeerdering woning

Hoe is de conditie van uw zolder? Komt u er überhaupt weleens of is het slechts een ruimte die volstaat met spullen waar u al jaren niet meer naar om kijkt? Dat is eigenlijk best zonde. Om meerdere redenen. Wellicht kunt u anderen blij maken met de ongebruikte items zoals oud speelgoed en kledingstukken en hoe lekker zou het zijn om van de zolder een leuke relaxruimte te maken?

U kunt er eigenlijk van alles van maken. Natuurlijk dient de zolder eerst te worden leeggehaald en hier en daar wat te worden aangepast, maar daarna bent u wel een leef verdieping rijker. Daarbij is uw woning direct veel meer waard dan toen de ongebruikte ruimte nog vol stond met troepjes.

Stelt u zich eens voor: wordt het een sportkamer, een relaxruimte om te mediteren, een bruin café waar u juist in de tijd waarop u een uitje mist, hier met een goede vriend of vriendin kunt genieten van een lekker kopje koffie of wijntje. Of wordt het extra kamer, wanneer iemand onverwacht wil blijven logeren. Het kan natuurlijk allemaal. Het is maar net waar u behoefte aan heeft…

De verbouwing kunt u geheel naar eigen wensen uit laten voeren. Van compleet tot enkele kleine aanpassingen. Het laten stucen van de zolder, nemen wij graag uit handen. We hebben al mening rommelzolder omgetoverd tot een prachtige woonruimte. Deze klussen worden door ons zeer professioneel uitgevoerd. We timmeren de wanden en plafonds, plaatsen gipsplaten en daarna wordt het geheel naar wens gestuct. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

www.simpelbouw.nl