Wanneer schilderen?

Voor het laten schilderen van het interieur of de buitenkant van de woning kunt u bij ons eveneens terecht. Maar hoe zit dat precies qua onderhoud? Goed onderhoud van het schilderwerk van een woning zorgt ervoor dat het langer netjes blijft.

Het buitenschilderwerk dient minimaal een keer per vijf jaar van een nieuwe laag verf te worden voorzien. Wanneer u dicht bij zee woont, dient dit vaker te gebeuren door de invloed van het weer. Dat geldt ook voor woningen Buitenschilderwerk op het oosten en noorden heeft in de regel minder vaak aandacht nodig dan het schilderwerk op het zuiden en westen. Uw schilder kan daar uiteraard meer over vertellen.

Wat betreft het interieur adviseren wij het schilderwerk zo eens in de zeven jaar te vervangen of van een nieuwe look te voorzien web link. We doelen hierbij op deuren en kozijnen. Wanneer een houten trap geschilderd is, zal deze eerder moeten worden behandeld, omdat dergelijke onderdelen harder slijten.

Onze schilders kunnen ook in de winter het schilderwerk aan uw woning uitvoeren. Het schilderwerk wat in de winter wordt geleverd, is van dezelfde kwaliteit als schilderwerk in de zomer.